Yritys

Suolahoitola Jyväskylä on aloittanut toimintansa syksyllä 2007. Suolahoitola on tullut vuosien aikana tutuksi ”vauvasta vaariin” kaikenikäisille asiakkaille. Suolahoitolassa on käynyt Tyhy-ryhmiä rentoutumassa yhdessä, myös polttariryhmät ovat löytäneet viihtyisän suolahuoneemme. Suolahoitolaan voi tulla vaikkapa rentoutumaan. Rentoutuminen ja yhdessäolo sopii kaikille.

Suurin asiakasryhmä koostuu henkilöistä, joilla on mm. tukkoisuutta, astmaa, oireita sisäilmasta, pitkittynyttä yskää, siitepölyallergiaa tms. Osa käy silloin tällöin tarvittaessa muutaman kerran sarjahoidossa  ja osa hyötyy paljon hoitosarjasta, jolloin käydään suolahuoneessa vaikkapa 1-2 kertaa viikossa 10-15 kertaa.

Laulajat, näyttelijät ja opettajat ovat löytäneet Suolahoitolamme. Äänen käheys helpottuu nopeasti ja ääni kirkastuu. Suolahuoneessa voi tehdä hengitysharjoituksia, äänen avauksia jne.

Suolahuoneessa voi olla yksin tai yhdessä perheen tai ystävän kanssa. Monet haluavat rentoutua hämärässä suolahuoneessa kuunnellen rauhallista musiikkia ja osa asiakkaista lueskelee lehtiä. Suolahuoneessa voi halutessaan saada samalla myös kirkasvalohoitoa.

Suolahuonehoidosta vastaa hoitolassamme sh AMK Outi Korpela.

Suolahoitola Jyväskylä Mediassa

1 2017 Kurkkukipu hellästi hallintaan

2 2017 Nenä tukossa Korvat ja nenä ovat yhteydessä toisiinsa

4 2017 Akuutteihin vaivoihin löydetään oikea tuote. Homeopaattinen kotiapteekki helpottaa perheen vaivoissa

13.5.2017 Terveyttä valkoisesta huoneesta